Golden lobby в комплекс Reina del Mar

Приемното фоайе на Reina del Mar . Луксозно, дръзко, модерно и с акценти в златисто , обединяващи този обем с останалата част на комплекса. 

Pâtisserie рецепция в комплекс Reina del Mar

Входната зона на компекс Reina del Mar, която ще посреща своите гости 2019, е малка рецепция в комбинация със сладък щанд сладкарница. 

Ресторант в Reina del Mar

Този ресторант е един от 7-те, които ще обслужват гостите в комплекс Рейна Дел Мар. В помещението освен зонирането с различен вид сядане, има и голям кът с бюфети и зона шоукукинг .

Вили Laguna в Reina del Mar

Лагуна вилите в комплекс Рейна дел Мар, който разработваме и работим отдавна, са малък рай! От дневната излизаш директно на уютна веранда, от която скачаш в прохладна вода, която може да те отведе почти до морето. 

Настаняване в Reina del Mar

Хотелската част на комплекс Reina del Mar е проект, в който старателно  беше обмислен всеки детайл, още при проектирането на архитектурата.  Стаите са просторни, широки, със земни тонове, всяка с тераса с директен изглед към морето .   

Басейн в Reina del Mar

Вътрешният басейн подканва с изчистени минималистични форми, вълнисто осветително тяло - специално разработено за обекта, както и намесата на скулптор за впечатляващата стена при зона релакс.