Client:
HVD
Position:
Obzor
Implementation phase:
in progress

The entrance area of resort ​​Reina del Mar, which will welcome its guests in 2019, is a small reception area combined with a sweet pastry shop. Quite big space with a Flexscape partition wall helped the original idea of ​​a piano bar to be changed to something else without much correction.The detail paneling - transitional strip - tiling is the main focus in the entrance area.Gold is the accent in all common areas of the complex.We emphasized the sharp contrast between the pavements and everything else.The ceiling is in bold rounded forms and slightly lighting.The furniture is selected with soft shapes,  accent fabrics and tables are our favorite with its stone countertops.With the products included in the project Flos, Calligaris, Gubi, Decton and Baux boards, we seriously raise the level of all-inclusive interior hotels!